"Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie". Funkcjonowanie Stowarzyszenia Lokalna Grupa Działania "Podgrodzie Toruńskie" współfinansowane jest ze środków Unii Europejskiej w ramach działania "Wsparcie rozwoju lokalnego w ramach inicjatywy LEADER" Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Celem operacji jest realizacja Strategii Rozwoju Lokalnego Kierowanego przez Społeczność na lata 2016-2023, zadań wynikających z umowy przyznania pomocy oraz sprawne wdrażanie planu komunikacji. Planowane efekty: realizacja wskaźników określonych w LSR.

Wyniki naboru na stanowisko pracy

Zarząd Lokalnej Grupy Działania "Podgrodzie Toruńskie" uprzejmie informuje, że w wyniku zakończenia procedury naboru na wolne stanowisko: Specjalista ds. animacji lokalnej w biurze LGD została Pani Agnieszka Szostek - Makowska.

Uzasadnienie dokonanego wyboru:

Wybrana kandydatka spełniła wymagania zamieszczone w ogłoszeniu o naborze na wolne stanowisko oraz w trakcie przeprowadzonej rozmowy kwalifikacyjnej wykazała się wiedzą w zakresie stawianych oczekiwań na przyszłym stanowisku jak i predyspozycjami i umiejętnościami gwarantującymi właściwe wykonywanie zadań.

Obszar działania

Gmina Lubicz